Online

ONLINE

 Är du ny deltagare på mina gruppträningar?

Då får du provträna en gång gratis!

 

Du kan betala via swish eller faktura!

Boka din plats via "Boka Tid- knappen" eller sara@sarashalsoflow.se


"Träna tillsammans med andra i en härlig gemenskap.

Skratt- och svettgaranti utlovas.

Kom och kämpa med oss!"

Onlineträning
Onlineträning - kopia

Funktionell Träning Online!


Nya datum planeras.


Pris: 50:- per deltagare/pass.


Betalning sker via swish till nummer 123 667 68 45!

Märk din betalning med FTO + ditt namn. Kvitto skickas till din mejl. Vänligen swisha samma dag som passet hålls. Ska du vara med på flera pass så kan du istället swisha en klumpsumma för alla passen (kontakta mig så kommer vi överens om en lösning). Länk till träningspasset skickas senast 30 minuter innan passet startar till den mejladress du angett när du bokade.

Vad är Funktionell Träning Online?

Funktionell träning syftar till att stärka upp dig och din kropp så att du klarar av vardagens utmaningar. Vi kör övningar som t ex. armhävning, situps, rygglyft, knäböj, burpees.

Vi kör en härlig mix av övningar där vi tränar både flås och styrka, men även koordination, balans och rörlighet. Inget pass är det andra likt.


Du behöver inga redskap, utan vi tränar enbart med egen kropp. Passar både för nybörjare och mer träningsvana personer då övningarna visas i olika nivåer. Alla pass är 60 minuter.

 

Det du behöver ha är en yta att träna på och en dator/platta/mobil med tillgång till internet.

Pop-up-träning Online!


Olika dagar och tider.

Håll utkik på bokningssidan och sociala medier!


Pris: 50:- per deltagare/pass.


Betalning sker via swish till nummer 123 667 68 45!

Märk din betalning med Pop + ditt namn. Kvitto skickas till din mejl. Vänligen swisha samma dag som passet hålls. Ska du vara med på flera pass så kan du istället swisha en klumpsumma för alla passen (kontakta mig så kommer vi överens om en lösning). Länk till träningspasset skickas senast 30 minuter innan passet startar till den mejladress du angett när du bokade.

Vad är Pop-up-träning Online?

LIVE-träningspass som dyker upp på olika dagar och tider. Det är olika inriktningar på passen från gång till gång. Vilken inriktning dagens pass har hittar du på min instagram och facebook. Sök på Saras Hälsoflow för att hitta mig.

Vem som helst kan delta på Pop-up passen, de är inte knutna till någon speciell gruppträningsgrupp.

Träningen passar både för nybörjare och mer träningsvana personer då övningarna visas i olika nivåer. Alla pass är 60 minuter.

Vi kör online via Zoom.


Det du behöver ha är en yta att träna på och en dator/platta/mobil med tillgång till internet.

OBS! Att delta på min onlineträning sker på egen risk. Min företagsförsäkring mot dig som kund täcker bara eventuella olycksfall då vi vistas inomhus öga mot öga i verkligheten. Tyvärr finns det inte någon företagsförsäkring ännu som täcker olycksfall vid onlineträning. Därmed vill jag slå ett slag för din privata olycksfallsförsäkring. Kolla gärna över att du är försäkrad mot olycksfall, då vet både du och jag att du får hjälp om olyckan skulle vara framme.