Massage

Massage

Känner du dig trött, öm och stel i musklerna?

Är du stressad och behöver komma ned i varv?

Unna dig en massage och ta hand om kropp och knopp!

Massage1
Massage2
Massage3

Svensk Klassisk Massage


Genom massage ökar blodcirkulationen i musklerna, spänningar lossas och musklerna slappnar av och får återhämtning. Stresshormoner och blodtryck sänks, immunförsvaret stärks och lugn- och ro hormoner ökar. Massagen kan vara både behandlande och avslappnande beroende på ditt behov. 

Unna dig en massage och ta hand om din kropp och knopp!


Pris:

60 min: 600:-

30 min: 400:-Alla behandlingar sker i min lokal på Sveaplan 6 i Grums. Välkommen!

Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till massage.


X Ej bokningsbar just nu X

Jag kommer gärna hem till dig med massagebänken.

Ring 070-39 85 360 för att boka massage hemma.

100:- tilllkommer på priset i resekostnad inom Grums Kommun.  

Vanliga frågor?


  • Covid-19 åtgärder?

  Jag jobbar med munskydd (engångs) och visir som rengörs mellan varje kund. Massagebänk och kontaktytor spritas av mellan varje kund (precis som alltid). 

  Endast 1 kund åt gången får vistas i behandlingsrummet. Jag har alltid 30 minuters tid mellan varje kund för att hinna städa, rengöra och förbereda för nästa. Som kund önskar jag att du kommer max 5 minuter innan din bokade tid för att minska väntetiden i salongen. Vid minsta sjukdomssymptom måste du avboka din tid. Så länge som Covid-19 härjar så kommer du inte debiteras för en sen avbokning.


  • Vad händer om jag blir sjuk?

  Vi kan alla bli sjuka och känner du dig osäker på hur du ska göra, vänligen hör av dig till mig på sms/samtal senast dagen innan din massagetid.

  Har du feber, hosta, ont i halsen, förkylning eller snuva ska du inte masseras. Då ska du  av/omboka din tid och stanna hemma och vila. Din kropp behöver det! Dessutom vill inte jag bli smittad och sjuk.


  • Hur betalar jag?

  Du kan betala med swish eller kort direkt efter avslutad massage.


  • Friskvårdsbidrag?

  Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till massage. Är du osäker om du har friskvårdsbidrag? Prata med din chef.


  • Vad händer vid utebliven tid/sen avbokning?

  Om du uteblivit från/glömt bort din massagetid eller avbokat senare än 12 timmar innan din tid så debiteras du fullt pris på den bokade massagen. Du får en faktura skickad till dig inom 2 veckor.

  OBS! Detta gäller inte så länge det finns risk för Covid-19. Avboka vid minsta förkylningssymptom, du blir inte debiterad för sen avbokning.


  • Massage hemma hos mig, hur går det till?

  För att boka massage hemma så behöver du ringa och boka en tid, du kan inte boka via bokningssidan. På massagedagen kommer jag hem till dig. Jag packar upp massagebänken i exempelvis vardagsrummet. Om det är din första massage med mig så får du börja med att fylla i en hälsodeklaration som sedan ligger till grund för kommande massage.

  Efter massagen packar jag ihop bänken och vi ordnar med betalning (räkna med ca 10-15 min). Upp/och nedpackning av massagebänken tas inte från din massagetid!